dijous, 14 d’agost del 2008

Excel·lent anunci, "ser mediòcre"

Avui he vist de nou aquest gran anunci que han fet a Antena 3, que tot i que no m'agrada aquesta cadena, Els Simpson atrauen molt tot i estar més que repetits. Com anava dient, he tornat a veure aquest gran anunci que ha fet aquesta cadena, que va sobre ser mediòcre. Al final anuncien el territorio champions.

Com a bon anunci no té res a veure el que ensenyen amb el producte que anuncien. L'anunci comença amb unes paraules de Dalí on parla que es vol despertar essent mediocre, amb què responen que ningú vol ser mediocre, i després mostren diferents dels millors personatges de la humanitat, Albert Einstein, Charles Chaplin, Mohamed Alí, Alfred Hitchcock, entre d'altres. Amb una gran frase al final es el momento de volver a soñar (és el moment de tornar a somiar). La música que l'acompanya es molt emblemàtica i ho arrodoneix tot. Realment un gran anunci on el destrossen amb l'incomprensible final del territorio champions.

Aquí l'anunci:

1 comentari:

Don Vito Corleone ha dit...

molt bo!
vaja pallasada danunci...
ki vol ser mediocre? ningu...
vaja poc respecte...a saber kin eren els seus objectius de Dali o d'Elvis...

No te res a veure amb el futbol, i la champions sempre l'han televisat per TV1, k torni aquesta i k es pudreixi A3!! sort que quasimai la miro...