dimarts, 8 de juliol del 2008

Crònica del Reggus (Reus 05 - 07 - 2008)

Aquí teniu una breu crònica del Reggus.

Va començar amb els catalans La Família Torelli que tot i que no els havia sentit mai, sonaven molt bé, el ritme era mogut i divertit i la música agradava a tothom que, tot i que al principi no hi havia ningú, al final tothom va acabar ballant al seu ritme.

Posteriorment l'estrella de la nit, Max Romero, va inundar l'escenari del seu reggae i el seu personal estil. El Roquís va quedar ple per les més de 2.000 persones que hi havia i tothom s'ho va passar bé. Va tocar els seus grans clàssics com War in a Babylon o I Chase the Devil o típics com Jamaika Ska. Al acabar va tocar Terrakota durant força estona que vam aprofitar per anar a passejar i airejar-nos i menjar alguna cosa.

Al final, ja eren quarts de cinc i la nit es començava a aclarir i els últims, Dr. Calypso, no havien començat a actuar, tot i que tothom els esperava, però ja començava a pesar l'espera... Van començar i sols van durar uns 50 minuts. Molt deprorable, va deixar a tothom amb la mel a la boca després d'haver esperat més de 5 hores de concert i van marxar amb ni una hora de concert fet. A més tocaven sense ganes ni empenta, els hi era igual tocar que no, i al públic va decepcionar molt, no és propi d'una banda de 20 anys que viuen d'això, potser sí que ja ho han aconseguit tot, ser pioners d'un estil a un territori i tenir molt d'èxit, però no poden fallar als fans.

Així es va acabar aquest gran festival que tot i començar amb molta força, el final va tenir un desenllaç prou lamentable.