dijous, 24 de juliol del 2008

Demanen un any de presó per Albert Om i Pepe Rubianes

Molts, com jo, estàveu veient aquell dia TV3, el programa de l'Albert Om, El Club. Quan veig el Rubianes per la tele, és un no parar de riure, però aquell dia també es van posar a parlar. Quan va dir la mítica frase, ningú li va donar més importància ja que anava encaminada a unes paraules i a un tema de què estava parlant anteriorment, és a dir, que no té res a veure la condemna que li donen amb què parlava... Quan veus notícies com aquesta te n'adones que les coses no van gaire bé...

El vídeo dels fets no el poso ja que no he trobat cap film sobre tota l'entrevista, i està clar, que no es pot treure una cosa de lloc quan l'únic que es veu és una part mínima del programa.

La notícia d'E-notícies:

L'actor Pepe Rubianes serà jutjat per "ultratge a Espanya, incitació a l'odi i injúries greus", després que la jutge acordés l'obertura del judici oral per unes manifestacions que va efectuar el còmic en el programa El club de TV3. En aquest sentit, la jutge ha decretat que el presentador de l'espai, Albert Om, també vagi a judici com a "cooperador necessari" de Rubianes i acorda la responsabilitat civil directa davant possibles indemnitzacions tant de l'actor com del presentador i de TV3, segons informa El Mundo.

L'actor va visitar El Club de TV3 el 2006, on Om li va preguntar si "la unitat d'Espanya està en perill?", tal i com defensava el PP per aquelles dates. Rubianes va contestar "que es fiquin a Espanya ja pel puto cul a veure si els hi explota dintre i els queden els ous penjant d'un campanar, i "que es vagin a cagar a la puta platja amb la puta Espanya". Segons la resolució judicial, existeixen "indicis suficients de criminalitat". Altres dos querellants, un d'ells la Fundació per a la Defensa de la Nación Españoola (Denaes), amplien les acusacions contra l'actor i el presentador. Demanen una pena d'un any de presó per a Rubianes i un altre per a Albert Om. Tant l'un com l'altre han hagut de pagar 3.000 euros de fiança.


1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

ratifico:

"que es fiquin a Espanya ja pel puto cul a veure si els hi explota dintre i els queden els ous penjant d'un campanar, i "que es vagin a cagar a la puta platja amb la puta Espanya"