dissabte, 24 de gener del 2009

Igualdad Animal

Fa poc vaig descobrir aquesta web d'aquest col·lectiu Igualdad Animal. Són una organització que lluita per la defensa del dret dels animals. Han realitzat accions molt bones i mobilitzacions perquè la gent se'n dongui compte de què passa relament a moltes empreses d'alimentació, el maltractament que reben aquests animals que després passaran a ser aliment nostre.
Podent estar o no dacord amb el vegetarianisme la solució no és l'estat actual de les empreses d'alimentació.

Aquí tenen un vídeo que van el·laborar per demostren l'estat que tenen els animals de l'empresa de Campofrio a través d'un contravideo que criticava un dels seus anincis molt demagogs. Per veure el vídeo cliqueu aquí. Les imatges poden ser dures però donen un altre visió d'aquesta empresa. No tot és com ho ensenyen.

Tenen varies mostres de vídeo que ensenyen accions que han fet d'alliberament d'animals que es trobaven en situacions precàries. Els salven del lloc on es troben i els curen ja que molts es troben ferits i en molt mal estat.

A més en la web expliquen què pots fer tu per intentar combatre aquest comportament que tenen les grans empreses on no els importa el sufriment animal i l'únic que volen es enriquir-se en qualsevol front sense importar-los què s'emporten per davant.