dissabte, 5 de juliol del 2008

Aquesta nit, cap al Reggus!

Després d'haver sortit fa un parell de dies a les Cartes al Director de El Punt, del diari Més i a l'Aquí sobre l'article de Qui ho condemna? que vaig posar fa poc, i d'haver sortit al mateix Aquí en les fotos sobre els coets, o Castells de Foc, sento esta content d'haver-hi sortit.

Avui comento que després de l'escepticisme sobre si aniria o no al Reggus '08 al final ahir vaig comprar les entrades. Un fort cop de pala... 15 €, pagar-ho com ho vaig fer l'any passat per The Skatalites no em va doldre, però enguany sí que ho ha fet.

El concert del 2007 va ser més que un festival, un dels millors concerts de la meva vida, per favor, quin gran grup The Skatalites, els precurors de l'Ska, amb el seu Guns of Navarone, Freedom Sound o Phoenix City entre moltes d'altres. Estic d'esitjant repetir un concert seu. Mentrestant però, avui veurem què tal és en Max Romero, molt conegut per la seva famosa cançó I chase the Devil. No sóc molt assidu a la seva música doncs no l'he escoltat massa.

Apart també hi ha els grans i catalans Dr. Calypso. Tant bons com sempre. També hi ha els Terrakota que no els he sentit mai i La Familia Torelli, que pel poc que he sentit sonen molt bé.

A veure si aconsegueixo fer bones fotos i alguna pua!

1 comentari:

Don Vito Corleone ha dit...

Ja comentaras que tal anat!!
sembla un bon festival.