dilluns, 11 d’agost del 2008

Mesclat a Castellvell del Camp (09 - 08 - 2008)

El dissabte va ser el torn de Mesclat un grup que reuneix a set coneguts músics catalans que decidiren unir-se per fundar un nou grup. Entre els participants d'aquest grup hi ha el conegut Francesc Ribera (Titot, Brams, Dijous Paella...), Joan Reig (Els Pets), David Rossell (Dept) entre d'altres.


El grup porta ja desenvolupats 3 Cds: Mesclat, Manilla, i el que presentaven ahir, Cròniques colonials que destaca la seva cançó coneguda amb el nom de Crema Catalana.

Altres cançons que també varen cantar són les típiques Torna Serrallonga, Tot explota, pel cap o per la pota (d'Ovidi Montllor), Au, Jovent o Si el rei vol corona.

En el concert no hi havia massa gent, potser es va arribar als 1.000 assistents. Al final ens vam quedar fins les 4, quarts de 5 fins que van tancar i ens van acabar donant les barres de pa que els hi sobraven perquè ens féssim entrepans els pocs que quedàvem.

Aquí algunes fotografies del concert:








Per cert em vaig poder endur la pua d'en David Rossell, que com que Mesclat encara no són molt coneguts, no tenen pues personalitzades i per tant usa la del seu grup Dept. Aquí la fotografia:

2 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Bones fotos!

Don Vito Corleone ha dit...

avera kin proxim concert ens veiem!

gossa sorda!