divendres, 16 de maig del 2008

Los transvasaments no són la solució!

Los transvasaments no són la solució!

Sota aquest lema rau la campanya contra el transvasament que intenta completar la Generalitat per a poder fer ús de l'aigua de l'Ebre per a regar camps de golfs i demés llocs privats. No, no és una aigua per a alimentar persones, si aquest fora el cas, no crec que ningú fos tant privatitzador com per no permetre el seu ús. Però també dir que hi ha altres recursos. Com dessalinitzar l'aigua del mar, o si surt molt car econòmicament degut a que el petroli és un bé escàs, privar l'ús d'aigua en camps de golfs i parcs que gasten massa. Mireu què diu el Gepec en referència al Port Aventura.

Res, jo no sóc ningú per opinar doncs no estic al dia en quant a possibles solucions ni en quant a dades reals, així que abans de parlar més del compte callaré, però declarant el meu desacord en aquest transvasament que pot destrossar l'Ebre.


No se si hi podré anar però que se sàpiga que des de Reus l'EIC (AJR, Casal Despertaferro!, Maulets Baix Camp i SEPC) organitzen una caravana de cotxes cap a la manifestació.
Més info: Enllaç