dilluns, 19 de maig del 2008

Va de seguretat

He arribat de causalitat en aquest blog i me trobat amb aquesta imatge d'un anunci fet pel Gobern d'Austria de l'Oest sota el lema de: "Un sol clic podría canviar el teu futur. Posat el cinturó. Condueix amb seguretat, arriba amb seguretat. De l'agència Marketforce, Australia.

La veritat és que m'agrada molt, el trobo molt encertat, tan amb el missatge com amb la imatge de la campanya, és força encertada.
La veritat és que fer anuncis d'aquests i que marquin no costa gaire, doncs tot i no se gens fàcil, és un tema molt emotiu i molt més fàcil de que la gent prengui consciència. Hi ha hagut molts anuncis d'aquests, com el cas d'aquest, que el trobo magnífic. No tant sols pel missatge, sinó pel que poden dir sense parlar, ni moure's gaire, ni havent-hi mil decorats, amb una actuació perfecta de l'actor en qüestió. Aquí un que és el mateix tot i que amb una actuació no tant bona a la meva opinió.
Aquest altre vídeo, aquest cop espanyol, que fa un temps que sortia a les televisions el trobo molt emotiu i efectiu. Reflecteix la veritat d'una manera molt dura, però clara. Afecta i consciència a la gent.