dijous, 15 de maig del 2008

Un dia diferent

Avui serà un dia llarg i amb poques moltes coses a fer. Com vaig dir ahir ja he acabat els exàmens del tercer trimestre, però ara toca fer la tira de coses, com acabar de organitzar l'habitació que està tota plena de papers, llegir moltes coses que tinc pendents, ordenar trastos, córrer quan faci bon temps, començar a estudiar i a fer testos per la teòrica del cotxe... i sobretot, fer el gos una estona, que ja toca.

He començat el dia havent d'anar a la policia a fer-me aquest carnet que oprimeix el nostre poble. A més cada cop és més lleig... Ara ja tenen un xip per a poder-te tenir més controlat i per localitzar-te allà on estiguis. Quina manera més ben pensada que tenen per tenir-nos a la seva predisposició... I sinó estàs a favor te claven la multa per no tenir-lo actualitzat i al dia... Però bé, la lluita seguirà fins el final.

Abans d'això, pel matí hi havia un muixó molt petit, massa, que encara no sabia volar gairebé i estava amagat entre unes plantes del jardí i ha vingut el monstre del meu gos que el perseguia no per fer-li mal sinó per jugar o per curiositat ja que l'olorava però no se'l menjava. Al final he aconseguit que el deixés en pau, però quan he tornat a la 1 hem obert s'ha germana que és viu a casa del veí i al final també l'emprenyaven pobre ocell i no sabia què fer fins que al final l'hem deixat a baix perquè no hi podessin arribar i el muixó pogués espavilar-se sense que el molestin. Que eixerit que era tant petit.

I dissabte a la nit concert, que ja tinc ganes després de tant de temps. A les Borges del Camp, l'Orquestra Mitjanit i La Gossa Sorda (he d'aconseguir la pua!). El cartell: