dimarts, 17 de juny del 2008

Enguany ens quedem sense Ruta del Masclet!

Doncs sí, sembla que les poques bones que té Reus ens les treuen. Ja començava a ser una fet típic de la festa, ja sigui de Misericòrdia o de Sant Pere, però era bonic com veure aquell dia molta gent recorrent els carrers de la ciutat amb el seu got i gaudint d'una bona beguda de la pròpia ciutat. Als pobles del voltant començava a fer-se ressò i ja passava a ser un acte més de la festa.

Al final ens la treuen. Serà difícil no veure la bota recorrent els carrers amb tota la joventut al darrera gaudint de la festa... Serà difícil recordar la festa sense les mans alçades en busca d'unes gotes de beguda...


Doncs aquí hi ha la notícia del Punt que ho reafirma...

La cercavila no oferirà Masclet, sinó que es vendrà als bars

La tradicional cercavila del Masclet experimentarà canvis importants en aquesta edició. La beguda no se servirà gratuïtament amb un carro com es feia fins ara, sinó que s'oferirà als establiments col·laboradors de la festa per 1,5 euros. I el carro se substituirà per un seguici amb el bou, el drac, els gegants Vitxets, el ball de cercolets, el lleó i l'acompanyament musical de l'Aula de Sons. «En les últimes edicions hem vist com hem anat perdent el públic adult per un de més jove que només buscava la borratxera gratuïta, i això crec que desvirtuava la festa», afirma David Rodríguez, un dels organitzadors. Rodríguez espera «que la gent entengui aquests canvis per guanyar qualitat».


Tant que m'agradaven a mi els gots petits i negres de la ruta...

1 comentari:

Anònim ha dit...

no tindrem masclet...
almenys encara ens queda la del flipy a cambrils!