dimecres, 19 de març del 2008

Chiki Chiki

Eurovisión

Doncs com que repeteixen cinquanta vegades a la hora aquesta notícia faré una breu opinió:

No he seguir mai els programes anuals d'Eurovisión, però crec que enguany s'hi han lluit. No se com seran els altres països, però el que és "Espanya", és força deplorable... I el problema, torna a caure en que a la gent li agrada, és més estan orgullosos de que el "Chikilicuatre" els representi... Aquí es mostra el nivell que té la gent d'aquest estat...

La cançó, em supose, neix d'un programa per a fer una gracieta i fer riure durant aquella hora, si la cosa no hagués sortit d'aquí, perfecte. Però no, la gent és tant poc vergonyosa que el vota per a donar a conèixer l'estupidesa que arriba a tenir l'estat espanyol. Encara que després del mític "por qué no te callas" ja no em queda gaire cosa més per sorprendrem.

Eurovisión, sempre he pensat que és una bona eina per a donar a conèixer futurs "èxits", tot i que el tipus de música sempre és el mateix i no hi ha lloc per a ritmes "anticomercials", tot i així per a novell pot estar bé. Enguany però, ha caigut als peus de tothom.

Per altra banda parlar de Buenafuente i el Terrat. Inconscient o tot un triomfador? M'explico, des de la seva sortida de TV3, després de passar per Antena 3 i deixar a l'aire el "Neng", Edu Soto, un crac que ara ja està gravant pel·lícules, i per la Sexta també, ara a la Cuatro, dies abans de les eleccions, ha deixat anar el "Follonero", segons m'han dit, un dels organitzadors també del terrat, ara ja ha deixat anar el "Gilipolles" amb el seu "chikilicuatre". Una fràbrica d'èxits.

En resum, no se com pendre-m'ho, si amb gràcia o amb més burla cap als espanyols... Esperem que passi aviat la moda aquesta, i vegi la gent el ridícul que està fent...