dissabte, 28 de juny del 2008

Losantos magicomplegines!

Cada cop que sento parlar d'ell ja m'exalto, sempre espero què ha pogut fer més que em pugui fer riure. Sincerament és el còmic més divertit que conec. No para de fer el pallasso allà a on va, no se com a la gent li pot caure tant malament, actua a la cadena de l'humor. Si si, parlo del magnífic Losantos.

Després de la gran crítica en front a l'alcalde de Madrid, a en Gallardón, i de la posterior multa de 36.000 €, ara li ha tocat a en Puigcercós i a Urkullu. Dies abans encara de que Espanya passes a la final de l'eurocopa, els hi van preguntar qui volien que guanyés i ambdós van dir que no jugava la seva sel·lecció i que per tant volien que guanyés Russia o Turquia respectivament. La resposta d'en Losantos és clara i riquissimament argumentativa, amb un llenguatge culte i una perfecció en la forma, que dona que pensar que és un gran mestre en la paraula.

Aquí teniu el mp3 on s'escolta les seves grans paraules.

La part divertida és quan parla sobre manipulació i sobre menjar el coco als nens. Simplement una nova mostra de destresa per part d'aquest locutor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tu també t'has cobert de glòria, aquest no es Jiménez Losantos, es Jose Antonio Abellán al programa El Tirachinas de la Cope. Informa't una mica més abans de criticar.