diumenge, 30 de març del 2008

Los chicos del coro

Doncs em van recomanar aquesta pel·lícula i la veritat pensava que seria una tonteria i força "repipi" però em vaig endur una sorpresa.

La història explica que en un col·legi de primària de França, on tot són problemes, els nens estan mal educats i es comporten com volen. El fet clau passa quan un dels vigilats pateix un accident i és reemplaçat per un de nou. Al mateix moment el porter té un accident amb uns vides i li fereixen la cara per culpa dels nens. Quan arriba el nou professor aquest després de burles de tota la classe els aconsegueix controlar i deixar-los ordenats i més tranquils. Un dia se n'adona que els pot canviar i fer-los cantar en una coral. Aquest primer no ho fan gens bé, però a la llarga milloren. En això que un xic problemàtic troba que és el noi ideal per a fer de solista a la coral...

La història segueix fins a arribar a fer una presentació de la coral cantant a la coordinadora de l'estat i allà passen fets que fan canviar el conte fins a donar-li un final força diferent.

La recomano, pensava que seria una pel·lícula més però té detalls que la fan elevar-se fins a una bona pel·lícula. A més, la Banda Sonora és molt i molt bona, les cançons que canten els nens són molt bones.