dimecres, 30 d’abril del 2008

Globetrotters

El passat dissabte 26 d'abril vaig poder assistir a un dels espectacles dels mítics Harlem Globetrotters a Reus, al Pabelló Olímpic.

Aquests coneguts jugadors tenen el sobrenom degut als anys que porten portant festa als camps de bàsquet i per la quantitat de birgueries que són capaços de fer amb una pilota i molt d'humor. Els havia vist per la televisió i sempre havia tingut les ganes de veure'ls en directe, tot i que mai han estat els mateixos degut a l'edat de l'equip. La seva música és molt caraterística doncs el seu estil de festa agrada molt a tothom, i més als més petits.

El partit va començat amb l'animació de la Mascota del grup donant animació i humor amb els seus balls i tonteries. Va fer sortir a força gent a la pista i va donar un toc de diversió i entreteniment mentre que tothom esperava als grans jugadors.

Més tard ja va començar el partit, bé, primer van sortir a la pista per a animar la grada i escalfar amb la seva màgia amb la pilota. Aquí podeu veure un vídeo que ja està al Youtube del que van fer a Reus.

Posteriorment va començar el partit amb tot d'animacions i activitats dels jugadors, de l'àrbitre i del públic assistent.

Són 100 per 100 recomanables per a veure, tot i que esperava més, són molt bons i van animar les més de 4.300 persones que hi havia al pabelló. Això sí, em vaig quedar amb les ganes d'aconseguir un "braçalet" d'aquells que tenien per la suo que donaven als que feien sortir a la pista o que van tirar!

Aquí us adjunto un parell de fotografies més que vaig fer.

El partit



L'animació



Nota: Recordeu carregar les bateries de les càmeres abans d'anar a certs llocs on esteu segurs que haureu de fer fotografies!