divendres, 16 de maig del 2008

Això és ser valent!

Doncs res, l'altre dia vaig veure aquest vídeo i vaig descobrir què era ser valent.

Ser valent no és ser un "xulo", no es anar amb una colla de cinc amics al carrer i anar intimidant a qualsevol que vagi sol o sigui més petits que ells.
Ser valent no és anar amb qualsevol arma i disputar una batalla.
Ser valent no és matar per l'esquena a qualsevol quan va desarmat i és inconscient del què passa.
Ser valent no és anar amb una espasa dintre d'una plaça de toros i amb 30 companys que saps que t'ajudaran si el toro, moribund i sedat, t'ataca.
Ser valent no és entrar amb una pistola a una botiga i intimidar al caixer perquè et doni tots els diners que tu li robaràs.
Ser valent no és...

Això és ser valent i tenir els c****** ben posats

http://www.youtube.com/watch?v=ZZ8yL4uSl6Y

Potser no és gens comparable als casos anteriors, però enfrentar-se sol contra una natura violenta i malèvola i sobretot, traicionera, sense cap més ajuda que les pròpies mans i la destresa privada amb la concentració necessària i aconseguir superar totes les dificultats per a poder guanyar aquesta important fita que és la satisfacció personal, no crec que tingui preu.

He buscat quelcom més sobre aquest home Dan Osman i es veu que era un bohemi que vivia sense treballar a una casa d'un arbre, però que té fites molt importants. Morí als 35 anys a causa d'un error i que va fallar una corda.

Aquí l'enllaç de la Wikipedia en castellà.