dimecres, 28 de maig del 2008

Repercussió dels mitjans "d'informació"

A l'últim missatge que vaig posar informava sobre la concentració de Reus a favor d'en Franki, on demanàvem la seva llibertat per un presumpte fet d'injúries a la corona espanyola i que l'han condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó, a més de tot això, sense tenir proves de que hagués sigut ell.
Per a més informació i notícies hi ha un portal obert: www.llibertatfranki.org/

Després d'aquesta breu introducció, dir que es va realitzar l'acte gairebé sense mitjans de comunicació a la plaça, tan sols una càmera de tv3 crec, que ens va filmar mentre es donava a terme l'acte i quan es llegia el manifest que varem repartir. Veure el poc interès que hi ha per part de qui hauria de donar notícia sobre què es realitza dona que pensar.

Bé, el fet és que es va enviar la notícia amb una fotografia als mitjans i, poc o molt, s'ha fet un xic de ressò. Primer de tots va sortir el Punt digital amb un brevíssim afegiment a una mini notícia, com es pot veure a l'enllaç.

I avui ha sortit alguna cosa als diaris gratuïts Més Reus i Aquí.
La notícia és bona ja que per alguna vegada, tot i no ser uns diaris importants ja és que la gent del Camp hagi pogut veure alguna cosa, i potser, amb sort, posar-se al corrent amb el cas d'en Franki.
Si es vol veure, al diari Aquí ho podeu fer en un PDF a través d'internet a: enllaç
I al Més, com que la versió digital no funciona l'he escanejat, i aquí està la fotografia.


Mal que mal, almenys a la blogesfera que algú més es doni compte del què passa.

Salut!